Personligt

Lite sömntankar i natten…

kittensleep1

 

Hej där ute i natten, ni som kanske är vakna som jag.

Klockans visar på 04.30 och jag har fortfarande inte fått någon sömn, så nu ska jag beklaga mig en stund över min sömnlöshet igen. 😉 Jag har legat största delen av natten och tvingat mig själv att försöka somna. Eller åtminstone ligga still och vila. Men nu höll jag på att krypa ur pyjamasen av rastlöshet. Och ändå är jag toktrött, och känner hur den där förbaskade huvudvärken börjar krypa på igen. Jag vill sova!! Men av någon anledning som jag inte begriper så bestämde sig min hjärna för att ”i natt ska vi vara vakna”! Minsann?

Ja, vad gör man? Jag har provat allt som går att prova snart mot sömnlöshet, men de här nätterna funkar absolut ingenting. Jag är klarvaken, (om än toktrött) vad jag än gör.

Men jag vägrar att få en sån där seg och trött dag i morgon igen. Nu har jag alldeles för mycket att göra, och har ju äntligen fått lite av energin och glädjen tillbaka. Då vill jag inte få dagen förstörd av att jag är för trött för att göra något på grund av sömnbrist.

Inte för att jag vet om det hjälper, men jag skan ändå gå in och lägga mig nu igen, och se till att ligga och vila några timmar till innan det känns lite mer legalt att stiga upp. 😉

 

Ha en fortsatt fin natt därute alla, både sovande och vakna.

Och ni som har förmånen att kunna njuta av en god nattsömn – njut av den! Ta den inte för given utan ta verkligen vara på den. Det är först när den börjar strula eller ni förlorar den, som ni inser hur otroligt viktig den är och hur priveligerade alla de med bra nattsömn är.

 

På återseende i morgon bitti alla söta! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej vännen!!!!

    Hoppas att allt är bra med dig, trots att du inte verkar få någon sömn. Jag lider så med dig!!! Jag tänkte på dig i söndagskväll/natt när jag hade så svårt att sova, så det slutade med att jag gick upp och satte mig framför datorn. Jag kände mig så frustrerad.

    Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.