Allmänt Personligt

Nagelkurs & lillasysters födelsedag! :-)

morgonloxy61

***

God morgon på er!

Då var det äntligen dags! 😀 Idag ska jag på kurs på Borås nagelskola och lära mig One stroke-tekniken, för handmålning av olika motiv och mönster på naglar. Det är en sak som jag sett fram emot att lära mig länge. 🙂

Jag kommer vara på skolan hela dagen, och eftersom min systemkameras blixt har lagt av så kommer det nog inte bli lika mycket foton som vanligt. Men jag ska försöka ta lite bilder med iPhonen när jag har möjlighet. =)) Berättar mer om kursen ikväll när jag kommer hem, om jag inte är helt utslagen. 😛

Förutom en rolig kursdag så är denna dagen speciell på ett helt annat sätt också. Det är nämligen min lillasyster Nicole’s 25-årsdag! 😀 Hon blir ”stor” idag, (fast det blir hon nog aldrig för mig..hehe) och jag hoppas hon får en jättefin födelsedag!

***

nikki-birthday11

Men nu är det dags för mig att göra mig i ordning så jag hinner i tid idag.

Ha en kanonfin lördag alla vad ni nu ska hitta på, och på återseende i kväll igen! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...