Allmänt Naglar

En mysig kurshelg! :-)

nailschool3

Hej därute alla!

Då var den här helgen snart slut och det är måndag och ny vecka igen. Jag har haft en otroligt rolig helg på den efterlängtade dekorationskursen på Borås nagelskola. 😀 Det var en lång och intensiv men jättekul dag, där vi fick lära oss one stroke-tekniken, öva, öva, öva, träffa nya trevliga människor, luncha ihop på närliggande pizzerian och bara ha roligt! Det är så himla kul att träffa andra som brinner för detsamma som en själv.

***

nailschool1

***

Idag har jag varit urtrött av nån anledning, kanske för att man koncentrerat sig så intensivt under en hel dag. Så jag tog en lååång sovmorgon idag och sen har jag suttit i nagelrummet och övat på krumelurer. 🙂 Det är det som gäller nu, övning och åter övning. 😀 Men sen ska jag blomifiera hela min nagelkrets..haha!

***

nailschool2

***

Trevlig pizzalunch innan det var dags att ge sig på andra delen av dagen. Vi höll på till ca 19 på kvällen, och nån timme innan vi var klara dök en ytterst välkommen liten figur upp – nämligen Nikita. 😀

****

nikita2

***

Hon är min nagelinstruktörs nyfödda lilla dotter, något av det minsta och sötaste jag har sett. 😀 Det ska bli så roligt att se henne växa upp och se hur hon utvecklas. Hon jag tror att hon kommer bli en liten skönhet. 🙂

Det var lite om min fina helg som jag hade kunnat skriva mycket mer om, men jag är på väg in i säng nu och det kommer bli mer om det här längre fram ändå. =))

Tack så jättemycket Camilla och Emelie för en jättetrevlig kurs! 😀

Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt! På återseende i morgon.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hej Indra!
    Jag är väldigt intresserad av naglar och allt som har med nageldesign och annat sånt skoj att göra 🙂
    Jag bor tyvärr inte i närheten av Borås annars hade jag gärna kommit förbi och gjort mina naglar hos dig. Men jag undrar om du kan svara på några frågor ändå: gör du naglar på fritiden eller arbetar du på heltid som nagelterapeut/skulptör? Om du gör det, går du runt på det? Jag är så himla sugen på att utbilda mig till det och skulle i framtiden vilja starta eget 🙂 Tack för dina tips. MVH, Agnes

  2. Cherlindrea säger:

    Hej Agnes! Det gör jag gärna. 🙂 Man kan nog kalla mitt nagelpysslande för en fritidssysselsättning för jag gör det bara i mån av ork. Jag är sjukpensionär eller har sjukpenning som det heter numera, så det här är något jag gör för att träffa folk och ha något att göra, för att inte bli tokig av sysslolöshet. 😛 Men skulle jag ha klarat av det så hade jag definitivt satsat på det som yrke. Jag älskar det jag gör och även om det säkert kräver enormt mycket satsning av både tid, arbete, pengar och uppoffringar att starta eget så är jag övertygad om att man skulle kunna leva på det. Det är nog inget som gör en rik, inte på pengar i allafall. Men man borde nog kunna gå runt på det, om man även har merförsäljnimg i salongen, av passande produkter, och på alla andra sätt ger det så mycket annat! 😀 Så jag tycker absolut att du ska kolla upp utbildningar i närheten av där du bor om du känner att det är något sånt här du vill göra. Jag tror inte du kommer att ångra dig. 🙂 Lycka till och fråga gärna om det är något mer du undrar. Vänligen// Indra

Kommentarer är stängda.