Allmänt

Måndag morgon…

tecknad-morgonfairy1

God morgon därute i stugorna alla!

Klockan är bara lite drygt åtta på morgonen och det är redan 13+ ute. Vågar man hoppas på att det blir en varm dag idag? =)) Det är lite disigt än så länge och enligt yr.no så ska det blåsa lite nordligt idag men det verkar vara på väg åt rätt håll i allafall.

Natten har varit sådär måste jag säga. Jag har vaknat gång på gång, övertygad om att nu är det morgon – och så har det bara gått typ 5 minuter. Lite störande när nattsömnen blir så avbruten hela tiden. Men strax över sju bestämde jag mig för att nu är det ta mig 17 morgon, något som Loxy däremot inte höll med mig om. Han rullade ihop sig under mitt täcke när jag klev upp. *s*

 

sandwalls1

 

Idag ska jag i allafall ner till stan en sväng. Handla lite småsaker och kanske sätta mig och ta en glass på vackra Sandwalls plats. 😀 Jag måste iväg till Maxi och handla tårtingredienser också, men det får jag göra när Håkan är hemma och kan ta Loxy. Han har haft en tuff natt på jobbet med strömavbrott och kom sent i säng efter att dom rättat till allt, så han lär vara bra trött idag. Vi får väl se vad han har för planer för dagen när han dyker upp här vid 10-tiden.

Nu ska jag i allafall väcka min sjusovande hund, ta en morgonpromenad och sen sätta igång med morgonsysslorna här hemma.

Hoppas ni får en fin dag alla, och att vi får lite riktig sommar nu.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...