Allmänt

Disträ matte söker vovvehus!

Jag satt och kikade runt lite på olika djurbutiker på nätet för jag har länge tänkt att köpa ett nytt ”hus” till Loxy. Han älskar att krypa in i såna där, och när han var yngre hade han en sån där igloo som han alltid sov i. Men katterna älskade också den där igloo’n så det slutade med värsta köbildningen utanför varenda dag. Dom är kanske rymliga och Loxy är liten, men 3 katter och en hund får inte plats inuti i allafall, det är en sak som är säker. smiley Men dom gjorde sitt bästa i allafall, vilket till slut resulterade i att hela igoo’n var full med katthår, spruckna sömmar och allmänt risig. Så den åkte på tippen till Loxy’s stora förfäran. smiley Därför letar jag nu efter något nytt i husväg, och tanken var att jag skulle försöka få tag på i varje fall två stycken, så att Loxy fick ha sitt eget hus.

Och så hittade jag de här! smiley Jag tycker dom är helt underbara och skulle mer än gärna kunna tänka mig ett par stycken. Det finns ju flera fina färger, så jag sparade ner bilderna på min dator för att kunna sitta och titta och fundera på vilken eller vilka jag ville ha, i lugn och ro. Men så är ju jag mer än lovligt disträ! smiley

När jag väl bestämt mig och tänker beställa, så har jag såsat bort adressen till websidan. Jag kan inte för mig jäkla liv komma ihåg vilken djurshop jag hittade dessa på! smiley Jag har letat ihjäl mig bland alla favoriter, länksidor och allt jag kan tänka mig, så nu har jag gett upp den vägen. Hittar jag dem inte igen så funderar jag allvarligt på att sy ett eget hus. Jag har riktigt bra mönster på såna här igloo’s och det borde inte vara så jättesvårt att fixa om mönstret lite. Men skulle någon snäll varelse ramla över de här husen nångång, så får ni hemskt gärna tipsa mig.smiley

//Indra – tokdisträ så det blir pinsamt! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...