Allmänt

En oplanerad men mysig måndagskväll…

pellisloxen1

 

God kväll på er alla därute!

 

Det börjar bli dags för oss att krypa i säng här, så jag ville bara kika in och önska er en fortsatt fin kväll och en god natt när det blir dags. 🙂

Vi har haft en jättemysig kväll med mamsen här på middag först, och sedan har vi ägnat resten av kvällen åt att plöja igenom postorderfirmorna efter roliga klipp. 😛 Jag beställde inget i kväll, jag måste gå igenom allt jag behöver först. Men mamma beställde lite kläder, kuddöverdrag och liknande, och från Cellbes får hon även ett supersött knivset med på köpet.

 

knivset

 

Hur bra de är återstår ju att se, men de är verkligen dekorativa och jag funderar själv på om jag inte ska välja ut nåt ifrån Cellbes sortiment – för knivarnas skull… Hehe! 😀

 

Hur som helst, det blev en riktigt fnittrig tjejkväll framför datorn till Håkans stora fasa, som flydde in i arbetsrummet och sina mc-delar som behövde ”fixas till”. Där trivdes han nog bäst ikväll…haha!

Loxy fick sig ett bad ikväll också, stackarn. Det var han inte beredd på, och helst badar jag honom inte så mycket under vintern när det är så kallt ute. Men nu var det absolut nödvändigt och det är ju faktiskt plusgrader ute på dagarna nu. Han går ju inte ut blöt i allafall liksom. *s* Lilleman var nämligen ordentligt kass i magen tidigare och det mesta hamnade på baken och bakbenen på stackarn. Jag gjorde rent honom så gott jag kunde då, men vill inte bada honom förän efter sista turen på kvällen, så han hinner torka helt under natten. Så kvällsbad blev det, och nu ligger Liten och kurar i sin tjocka, gosiga filt. Mattes lilla skatt! heart11

 

Så nu ska jag bära med mig filt med skatt inuti och dra mig inåt sängkammaren och min gosiga kudde. 😀

Jag återkommer i morgon, med lite toksöta saker jag har hittat, och lite annat vill/borde/måste-ha…*s*

Sov så gott alla!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...