Allmänt

Tävla om vattenkokare hos Millah!

millahtavling1

 

Jag vet att jag sa god natt förut, och inte ens trodde att jag skulle orka kika klart på filmen. Men nu sitter jag fortfarande uppe, djupt inne i ännu en film. 😛 Dock inte så djupt att jag inte kan titta runt lite på nätet, så jag tänkte avsluta fredagskvällen med ett tävlingstips! 😀

 

Hos Millah kan du just nu tävla om en snygg och praktiskt elektrisk vattenkokare från Dammsugarkungen, av märket Severin.

Liten men effektiv vattenkokare på 1L med en effekt på 1000W

Lättavlästa måttstreck på två sidor,greppvänlig,sladdlös

och heltäckt botten i rostfritt stål.

Vattenkokarens säkerhetsfunktioner stänger automatiskt av

vattenkokaren vid torrkok.

Värde: 368:-

Jag hoppas definitivt på den  här tävlingen och hoppas på det bästa, för vår vattenkokare har verkligen sett sina bästa dagar. Den börjar till och med bli en smula läskig när det blixtrar i den varenda gång jag stänger av den… 😉

 

Så är du också intresserad av chansen att vinna en ny vattenkokare? Kika då in hos Millah och följ de enkla tävlingsreglerna där.

Tävlingen avslutas den 16 februari!

 

Lycka till alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Söt blogg! 🙂

Kommentarer är stängda.