Allmänt

Urtrist dag!

nudlar

 

Det här var nog den segaste dagen jag har varit med om på länge. Jag har inte haft den minsta lust att göra nånting! Tung i huvudet, frusen och eländig har jag bara sovit bort halva dagen. Förbaskade väder! Tänk att det kan påverka så mycket!

 

Nu ska jag i allafall sätta igång med middagen här. Det blir nudlar med bacon och wokade grönsaker här hemma idag, gott och lätt. Jag orkar inte lägga några större kol på att laga någon avancerad mat heller. Kanske jag tar mig i kragen och fixar i ordning lite efterrätt för att pigga upp oss, det kan vi behöva den här gråa och trista dagen.

 

cutecolorsloveicon3

 

Hoppas några av er har lite roligare väder än vad vi har här nere i Västra Götaland i allafall.

Må så gott alla och sköt om er! Nu håller vi tummarna för lite sol och bättre väder.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

 1. säger:

  Ost, paneer, fetaost?

 2. säger:

  Samma här, har sovit idag för jag har också tyckt att det varit trist.
  Hoppas på en bättre dag imorgon…..

 3. säger:

  Jag håller med dig om att dagen har varit hemsk idag rent ut sagt. Det är så dystert allting och jag blir bara så där soffpotatismysig dessa dagar och vill bara göra sånt som du gjort idag…”choklad, tidningar, vovve m.m” Jag hade valt en bra film där med 😉 Men som sagt så har jag den needrans skolan att tänka på. Ska jag vara ärlig så är jag inte jätteledsen över att det inte blir något sommarjobb 😉

  Snart någon helg tänkte jag om jag skulle komma upp till dig med Boss och sova över någon natt? bara vi Två och inga gubbar eller barn 😉

  Puss puss

 4. Cherlindrea säger:

  Monica: Tofu.:-D Men jag brukar faktiskt smula ner lite getost i woken. Det är hur gott som helst och ger mer smak till en annans ganska mild rätt tycker jag. (om man inte tokkryddar förstås. *s*)

 5. Cherlindrea säger:

  Pärlan: Ja, det blev precis samma här. Jag sov bort flera timmar på eftermiddagen – av ren tristess. Nu får vi verkligen hoppas att vädret blir bättre snart.

 6. säger:

  Åhh nej jag har jag klippt ner min gamling lite, så han ska inte ställas i år och lilleman får inte börja ställa på skk förrän efter 24 Juli..så vi missar väldigt många utställningar i sommar pga åldern 🙁 supertrist! Ni ska inte ställa nåt då?? =)

  Må gott!!

 7. Annelill säger:

  Ja vädret har varit jobbigt, men jag har mått toppen jag har bara kopplat av alla mina måsten,och det vill mycket till för att jag ska kunna göra det puss o kram.

 8. säger:

  God kväll vännen! Jag håller verkligen helt och hållet med. Blåst och regn och det går mig på nerverna. I förrgår bakade jag en del och vi har ätit up allt. Jag har pms och är stridslisten haha. Imorgon är det dock möhippa som gäller och det borde vara kul! Kommer med mer detaljer efter morgondagen. Hade hoppats på att vara ute här en del på eftermiddagen men jag storstädade idag då det verkar inte bli aktuelt.
  Hoppas på en vändning och det snart! Sköt om er så jätte mycket och vi hörs säkert i helgen! Många många kramar

Kommentarer är stängda.