Allmänt

God natt på er därute…

loxymys31

 

God kväll på er alla. Eller god natt snarare.. 🙂

Vi har egentligen gått och lagt oss redan. Mina grabbar sover redan som stockar. Men jag är verkligen inte trött alls ikväll, det känns som det skulle vara omöjligt att somna. Så jag smög upp och satte mig vid datorn en stund. Kanske blir sömnig om jag sitter här lite och kikar runt, bloggar och gör något annat än att bara ligga och vänta på sömnen.

Utanför fönstret står månen högt på himlen, en månskära bara, inte ens halv. Så några sömnproblem på grund av fullmåne kan man inte skylla på i natt. 🙂 Det är väl en av mina vanliga sömnproblemsnätter, där jag bara inte kan somna. Det var faktiskt ett tag sedan jag hade en sån nu, så det är väl dags antar jag.

Jag har funderat på en annan sak. Jag har haft tokont under min ena fot i flera veckor. Mitt under foten, mot hälen till typ. Och det gör ondast när jag har suttit still en stund, eller när jag vaknar på morgonen och har legat hela natten. Eller när jag går långt på en promenad eller liknande. Ingen outhärdig smärta men det ömmar när jag trycker på det här partiet och det gör alltid lite ont. Vad kan detta vara tro? Jag har inte stukat foten, det är inte den typen av smärta. Kompisen trodde att det kunde vara hälsporre. Och när jag läser om det på den länken så låter det ju exakt som det. Men är det någon mening med att gå till läkaren med det i såfall? Vad kan dom göra liksom? Finns det ens något att göra åt en sån här sak? Det är ju inte något som hindrar mig direkt, men det är ju heller inte kul att ha ont jämt om det går att bli av med det.

Äsch, jag ska inte mala på mer om det. Men om det är nån av er därute som har haft hälsporre, eller vet om man gör något åt det så får ni gärna berätta för mig. I fall det nu är det jag har.

 

Nu ska jag i allafall lägga mig och se om det blir någon sömn denna natten. Lite vila blir det väl i allafall, och det är bättre än att sitta uppe hela natten har jag märkt. 😉

Hoppas ni får en god natt alla därute, och att ni har haft en fin söndagskväll såklart. I morgon är det måndag igen. En ny vecka och nya möjligheter! 😀 På återseende då. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...