Allmänt

Midsommarafton hos mor!☀️


☀️Hej i sommarvärmen alla!☀️

Det är verkligen helt makalöst hur varmt det är! Jag som verkligen älskar sommaren, solen och värmen, till och med jag håller på att tackla av ordentligt i hettan. Man får väl helt enkelt anta att det beror på att den kom så plötsligt och så extremt mycket. Men om man är imponerad över värmen nu så var det ju ingenting mot reaktionerna hos alla man pratade med på midsommarafton. Alla var helt chockade över den soliga, varma och fina midsommar vi fick, den första med detta vädret på åtskilliga år. 😃

Vi samlades delar av familjen, dom som ville och hade möjlighet, hemma i min mammas trädgård för lite mat, tårta och umgänge. 😍 I år fick vi dessutom glädjas över att få ha med oss en av mina älskade systersöner, Hampuz. 🥰 Dom bor en bra bit ifrån oss och det har inte alltid varit så lätt för dom att ta sig hit. Nu när dom är äldre är det mycket lättare för dom att åka hit själva. Nästa gång vi träffas så hoppas vi att den andra systersonen, Hugo, är med oss också. 🤗

Hampuz, Dennis och Håkan.

Det var bestämt att vi skulle hoppa över den klassiska midsommarbuffén i år och i stället hitta på något annat spännande. Så brorsan skulle göra två skaldjurspajer med räkor och kräftstjärtar och syrran skulle göra en sallad med bland annat parmaskinka, stekt grönkål, granatäpple och fetaost. Själv stod jag för jordgubbstårtan. Den klassikern ville vi i allafall ha. 😃

Jag kan säga att det var fantastiskt gott och väldigt vackra och inbjudande rätter. Och vi var absolut tokmätta efteråt allehopa. Det var bra mycket mer mastigt än sill och potatis.

Dessutom kunde inte Håkan och jag helt låta bli den klassiska midsommarmaten som dom andra gjorde, så vi hade vårt lilla sillbord till lunch innan vi gick hem till mamma på eftermiddagen. Jag skulle tro att jag klev över min kalorigräns med råge den dagen. 🙊

Det som var det allra roligaste för min del var att jag äntligen äntligen äntligen skaffat mig en riktigt bra drönare som jag hade med mig!😍😃 Så den roade jag mig med i mammas lilla trädgårdstäppa. Självklart fotade och filmade jag lite mer av omgivningen men dom bilderna får jag tyvärr inte publicera på nätet utan att Lantmäteriet har granskat och godkänt dom. Så till att börja med kommer jag bara att lägga upp små klipp eller fotografier som är filmade och fotade rakt ner på vår egen tomt och på oss i familjen. 😊

Men jag har varit ute en hel del och flugit med min lilla loppa och det är så himla roligt! 😃 Den tar fantastiskt bra foton och filmar i 4K så kvaliten är suverän. 😍

Nåväl, det kommer upp flygbilder efter hand när jag fått några godkända av Lantmäteriet. Tills vidare får det bli ”markbilder” som vanligt. 🤗

Det var lite från vår midsommar, något försenat som vanligt. 😅 Nu ska jag väl ha hunnit ikapp alla större händelser så jag kan få upp lite nya inlägg mer i tid. 🤪

Nu ska jag assistera maken lite när han bygger ut vårt altangolv och sen ska vi få upp nya paviljongen och se oss om efter några snygga loungemöbler. Det kommer bli såå mysigt när det är klart!😍

Ha en fortsatt fin fredag och en kanonbra helg alla! ☀️

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...