Allmänt

Sov så gott alla söta!

tecknad-miranda4

 

Kikar bara in och önskar er alla söta en riktigt god natt!

 

Det har varit en stilla tv-kväll för min del, jag har inte haft någon lust att sätta igång en massa projekt idag. Men i morgon måste jag ta mig i kragen och göra något så jag inte bara går runt och väntar på samtalet från Håkan att operationen är klar. Då kommer jag att bli tokig!

När vi pratade sista gången ikväll skulle han strax gå och lägga sig. Allt har gått bra idag, och i morgon kl.11.00 kommer han att vara uppe på op. Operationen kommer att ta ca 1 1/2 timme, och sedan kommer han att få stanna första dygnet på AVA. Först i övermorgon är han tillbaka på avdelningen igen. Men förhoppningsvis kan han slå en signal frampå eftermiddagen/kvällen så jag får höra hur allt har gått. Om jag minns rätt från förra året så ringde han ganska sent på dagen, så jag får försöka ha det i minnet i morgon och inte stressa upp mig för mycket om det dröjer.

 

Men nu ska jag hoppa i säng här och hoppas på att jag får lite sömn i natt. Det känns som jag skulle behöva det nu. 😉

Jag svarar på alla era gulliga kommentarer och frågor i morgon, ikväll är jag tyvärr alldeles för trött.

 

Ha en god natt nu alla, och på återseende i morgon igen!

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Svar: Du får väl kommentera mer imorgon då. =P

  2. Förlåt att jag är nyfiken men är det ryggen, diskbråck, knäna?

Kommentarer är stängda.