Allmänt

Frostmorgon…

frostmorgon1

 

God morgon på er där ute i kylan!

 

Idag var det minus när jag klev upp, och frosten har kommit ordentligt i natt. Graderna har inte stigit nämnvärt till nu, utan ligger på 0,2 grader. Hua!

Men en vacker dag ser det ut att bli i allafall. Sol och knallblå himmel utanför fönstren. Vi har precis kommit in från morgonpromenaden, lilleman och jag, och han var pigg som 17 idag. 😀 Förmodligen beroende på att han sprang omkring och gonade sig i sin härliga varma stickade tröja som han har fått av Monica. =)) Utan kläder i den här kylan får jag honom knappt att gå ett steg. Han är en riktig liten frysskit min sötnöt. 😛

 

Jaha, då var det bara lite drygt 10 minuter kvar tills mitt hjärta ligger på op-bordet. Jag har pratade med honom nu på morgonen, och än verkade det inte som om något skulle bli försenat. Men dropp får han troligtvis eftersom han inte fått äta sen igår kväll, och operationstiden var såpass sent på förmiddagen. Nu gäller det bara att hålla alla tummar som finns för att det går som det ska idag.

 

Själv ska jag försöka sysselsätta mig mig lite grejer här hemma så jag inte bara går och väntar på telefonsamtalet. Det kan dröja ända till ikväll, så det lär bli en lång dag om jag inte hittar på något. Jag har lite nya recept som jag gärna vill prova, så det lutar åt en bakdag här hemma. 🙂

 

Men nu ska jag först dricka min andra kopp kaffe, kolla mina mail och lite andra måste-saker.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize11

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Och snart finns det en ny till salu för de som vill ha:)

Kommentarer är stängda.