Allmänt

Blommor av mamma! :-)

blommor-fra-mamma1

 

Hej hej alla!

 

Nu har min kära mor precis gått hem, efter en liten förmiddagsfika här hemma. Utan fikabröd! Usch, nu måste jag verkligen baka! Men idag blir det inte, som jag hade tänkt mig. Idag ska jag iväg och handla lite smått så mamsen kommer upp här igen om ett par timmar för att vara Loxyvakt medans jag är iväg.

Sötaste mamma! Den här buketten med de sista blommorna ifrån hennes trädgård fick jag av henne som tack för…ja, för att jag finns. 😀 Det var i allafall vad som stod på kortet som satt i. 🙂

 

blommor-fra-mamma2

 

Jag vet faktiskt inte riktigt vad det är för blommor, men dom påminner ju helt klart om kryss, aster eller något liknande. Någon annan kanske vet?

Vackra är dom hur som helst och dom doftar underbart! En sista doft av sommaren…

 

Det är fortfarande ordentligt kallt ute, men solen har i allafall fått temperaturen att öka till +3.5. Inga minusgrader nu i allafall, vilket det tydligen har varit i natt. Men det blir ändå till att dra på sig varma kläder idag, för vinden är inte nådig. Jag måste nog ner i källaren och rota fram vintermössor och vantar nån dag.

 

Nehepp, nu ska jag börja göra mig i ordning här, så jag blir klar i tid. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...