Allmänt

Tokpudel på besök idag… :-)

pellisdag1

 

God morgon på er alla!

 

Det blev en tidig morgo idag också. Jag har inget emot att kliva upp tidigt alls – men inte av den anledningen jag gör nu. Jag gillar helt enkelt inte att vakna före sex en söndagsmorgon till ljudet av dunkande, smällande, skrikande och gapande i våningen under mig. Jag låg en bra stund och lyssnade i morse för att försöka lista ut vad dom egentligen har för sig därnere, och jag kunde bara komma fram till att dom håller på att möblera om.. eller renovera.. eller riva väggarna eller nåt sånt. Av ljudet att döma så är dom snart igenom både väggar och golv och lär kika in till grannen vilken dag som helst.

*suck*

 

Nåja, jag är på benen sedan ett bra tag tillbaka i allafall, och tänkte snart sätta igång och greja lite här hemma. Mamsen funderar på att åka och hälsa på sin storasyster idag, så då ska jag ha Elliot här. Det är alltid lika mysigt att vara tokpellisvakt. 😛

Men nu ska jag först av allt piggna till lite själv, ta mig en kopp kaffe till och se till att lilleman kommer ut på en morgontur.

Ha en fin söndag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet23

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...