Allmänt

Lite inför-kvällen-snack… :-)

loxy44

 

Hej på er!

 

Jag är bara uppe en liten sväng för att gå ut med lilleman och ge honom hans middag. Det finns inte en chans att han låter mig missa den. Klockan 18.00 prick sätter han igång och visar på alla sätt han kan att det faktiskt är dags för käk och att han inte tänker tolerera någon fördröjning på den punkten. *s*

Men nu är middagen avklarad och det är även eftermiddagspromenaden, så jag tänker faktiskt lägga mig en liten stund till. Jag får inte sova ordentligt nu heller, men jag märker att jag behöver den lilla vila jag kan få, så jag ska försöka ligga still nån timme till i allafall. Det är svårt att förstå att klockan faktiskt bara är lite drygt sju på kvällen, för det är kolsvart ute. Jag har precis gått runt och tänt upp några smålampor i lägenheten, för mörkret kommer så snabbt att man knappt hänger med.

 

Håkan har ringt ifrån sjukhuset och berättat om första dagen. Det har varit en dag full av provtagningar, information och planering inför morgondagens ingrepp, men nu var det lugnt en liten stund. Idag blir det nog inte så mycket mer, förutom den klassiska före-operations-duschen i kväll och byte från egna kläder till sjukhusets läbbiga skjortlar och knästrumpor. *s* Än så länge har han inte fått någon exakt tid för op i morgon, men inträffar det inget akut så brukar dom ju vilja få större planerade ingrepp och sövningar gjorda så tidigt som möjligt. Så jag skulle gissa på att det är dags i morgon bitti nångång.

 

Men nu ska jag som sagt lägga mig och vila en liten stund till innan ”CSI Miami” börjar klockan åtta. Det här är annars en sån där tråkig tv-kväll med nästan ingenting bra att titta på. Vi brukar kika på ”The Secret Millionaire” kl.21 på 9:an på tisdagar. Får väl se om det blir detsamma denna ikväll.

 

Hoppas ni har haft en bra dag och får en mysig kväll alla!

På återseende lite senare!

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...