Inredning & design Inredningsprylar

Mitt nya vackra kakfat! :-)

vackraste-kakfatet1

 

Nu är jag äntligen färdig med dammsugning och golvtvätt. Av någon märklig anledning så går allt lite segt idag. Undra varför… *s*

Så nu ska jag ta itu med disken tänkte jag, och efter det blir det lite middagsvila för mig och lilleman. Förhoppningsvis får jag slumra lite så jag slipper bli helt förvirrad av sömnbrist senare idag. 🙂

Men innan jag gör något annat så var jag bara tvungen att visa vad jag fick igår. 😀

 

Håkan var uppe en sväng i lokalen igår och träffade kompisen Dan där. Och när min kära sambo kom hem igen hade han med sig detta underbart söta kakfat som Veronica skickat med till mig. 😀

Det är ju bara såå jag och exakt i den romantiska stilen som jag är så förälskad i!

Tusen tack gulliga sötaste Veronica! cutecolorsanibear131Jag verkligen bara älskar det! 😀
Nu måste jag köra en bakdag så jag får inviga det här! =))

 

Och en himla rolig sak med detta är, att för många år sedan så fick jag ett sånt här kakfat av en granne. Men på den tiden så hade jag en helt annan stil, och ett blommigt våningsfat passade inte alls in i min inredning. Det gjorde det däremot hos mamma, så hon fick mitt fat. Men sedan även jag började inreda i den här bondromantiska stilen så har jag många gånger – ja, inte ångrat att jag gav det till mamma, men gärna velat haft det där fatet. Och idag när mamsen kom upp en sväng och fick syn på mitt kakfat på köksbordet så stod hon bara och stirrade. Och sen undrade hon vad hennes kakfat gjorde här uppe hos oss. *skratt* Det är alltså ett absolut identiskt likadant fat. 😛

 

Det var tydligen meningen att jag skulle ha ett sånt här kakfat. *s*

 

Men nu ska jag ta hand om disken här, och sen blir det en snabb rastning för Loxy innan vi lägger oss och vilar en stund.

Hoppas ni har en fin dag därute. Jag dyker upp igen lite senare! 🙂

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Ja, man blir mer som sin mamma ju äldre man blir *skrattar*

 2. veronica säger:

  Härligt!

  det blänker ju nu! har du bonat kakfatet??
  kanske tar tillbaka det :))…kram/v

 3. säger:

  Ahww, cute! ^^ Skulle också vilja ha ett kakfat. =D

Kommentarer är stängda.