Allmänt

Poolbus i sommarvärmen! =))

Som jag skrev tidigare, så kom det lite foton på mail ifrån min äldsta lillasyster idag, på mina två bustroll Hugo & Hampuz. Dom har skaffat en pool ute på gården och jag kan bara tänka mig vilken dröm det är för två smågrabbar en tokvarm dag som denna. (å andra sidan, när det gäller grabbar i den åldern så badar dom nog gärna i vilket väder som helst…*s*) Men jag måste säga att det ser otroligt skönt ut! smiley

poolbus1

poolbus2

poolbus3

Jag är inte speciellt förtjust i iskallt poolvatten, hur varmt det än är ute, men jag råkar veta att den här poolen är uppvärmd. smiley Ja, alltså jag kan knappast tänka mig att det är några 35 graders värme i vattnet, men eftersom jag har en syster som är lika frusen som jag, så är jag övertygad om att vattnet åtminstone har en såpass dräglig temperatur, att man slipper få en kontrastchock när man sticker ner stortån. .*s*

På förmiddagen idag kom det dessutom in ett par foton till, på mobilen den här gången. Tydligen har dom haft det väldigt besvärligt med blinningar och andra irriterande insekter vid poolen, så besvärligt att dom tvingades komma på en lösning på problemet. Lösningen blev ett poolhouse. smiley

poolbus4

Nu har dom ett eget litet ”badhus” och kan softa i poolen utan att behöva slåss med ilskna insekter. ”Inte speciellt snyggt”, skrev Tess till mig, men jag tycker inte att det var något fel med det här. Och dessutom grymt praktiskt! =)) Man kanske skulle ta en tur ut till gården på en kombinerad sol- bad- och ridsemester?! Kan det bli bättre?!! smiley *skratt*

Nehepp, nu ska jag försöka få tag på min mor. Jag skulle gärna vilja veta vilken tid hon kommer hem ikväll. Det ska verkligen bli kul att se hur Elliot reagerar när han ser henne efter de här dagarna – de längsta han nånsin varit ifrån henne på en och samma gång. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...