Allmänt

Lite foton från MC Expo Åhaga idag

mcexpo11

 

God kväll därute alla!

 

Det blev ett sent enda inägg idag. Men jag hade inte tid att sätta mig vid datorn i morse innan vi drog iväg på mässan, och när vi kom hem var jag helt slut så jag har sovit på soffan hela eftermiddagen.

Hur som helst, tro det eller ej men jag sprang ifrån både kamera och videokamera idag, så jag tog inte ett enda kort på mässan. Men det gjorde däremot en av klubbkompisarna. Så jag har lånat lite foton av henne till bloggen. Tack så jättemycket Virre! 😀

Efter mässbesöket var vi hemma hos Dan och Veronica några stycken, käkade tradarmacka och snackade bort en stund innan det var dags att åka hem till Loxy. Därifrån har jag inga foton tyvärr, men här kommer ett gäng ifrån MC Expo på Åhaga idag och fotografen är alltså Virre.

 

mcexpo2

 

Dan med sina nya vrålcoola boots! 😀

 

mcexpo3

 

Jag och Kjellis

 

mcexpo4

 

Toksnyggt motivlackad prisad hoj

 

mcexpo5

 

Helén, Jari, Sten och Jonas

 

mcexpo6

 

Merja, Seppo, Tuija och jag som testsitter en Hd Sportster 1200. Kanske vore nåt… 😉

 

mcexpo7

 

Jari, Aimo och Jonas kollar in hojar

 

mcexpo8

 

Aimo provsitter… 😀

 

mcexpo9

 

Tuija och Jonas har kul.. 😛

 

mcexpo10

 

Vi var många i klubben som gjorde ett riktigt klipp idag på mässan. Jag tror vi var minst åtta stycken som köpte ryggskydd till kanonpris, 349:-. Ska bli skönt att ha ett sånt i sommar när vi är ute. Sen köpte jag ett par hårspännen också, men dom kommer upp i ett senare inlägg.

 

Men nu är det nattidags för vår del. Har precis kollat klart på ”Men in black”, lika kul varenda gång. 😀

 

Hoppas ni har haft en mysig lördagskväll, och på återseende i morgon igen alla!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kul!

Kommentarer är stängda.