Allmänt

Åska på väg?

balkongen-sommar11


Hej hej alla!


Lever ni därute i värmen? 😛 Det är helt otroligt varmt idag. Inte för att jag klagar, jag bara konstaterar faktum. *skratt* Vi har precis kommit tillbaka hem, lilleman och jag, efter en tur ute och en svängom i mammas trädgård som vanligt. Håkan är kvar därnere för att bygga klart mamsens staket runt altanen. Pellispricken har rymt ett par gånger genom att hoppa över det yttre staketet den lilla filuren, så nu ville mamma ha ett ordentligt staket att stänga in honom med. 😉


Hur som helst så blev det ingen längre stund därnere, det är alldeles för varmt för lilleman att springa runt där nu. Jag tror dessutom att det är åska på väg här. Åtminstone säger mitt huvud mig det. Så jag ska nog ta och bära in allt från balkongen, koppla ur datorer och annat nu och sen ska jag lägga mig och vila en stund. Förhoppningsvis går huvudvärken över om jag får sova lite.

Ha en fortsatt fin sommardag alla därute, och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...