Allmänt

God morgon i värmen!

morgonmalva1


Ja, som sagt – God morgon därute alla! 🙂

Vilken härlig morgon! 😀 Molnigt visserligen, men hur varmt som helst! Vi sitter ute på balkongen och dricker morgonkaffet och funderar på vad den här söndagen ska föra med sig. Det ska ju bli uppåt 30 grader varmt idag, men det ska dock regna så man får väl planera lite utefter det. Hur varmt det än är så finns det ju vissa saker som inte är så kul att göra i regn liksom. =))


Lilleman och jag har i allafall hunnit vara ute på en morgonpromenad och det var riktigt skönt så tidigt, speciellt när solen inte stekte så hett. Man får som sagt förlägga promenaderna till tidiga mornar och sena kvällar just nu när det är så här varmt.

Vad ska ni hitta på idag då? Jag funderar på om vi inte ska ta en liten tur ner till badsjön idag men har inte riktigt bestämt mig än. Det hade i och för sig varit skönt att sätta sig på en brygga med lite fika innan regnet kommer. 🙂 Vi får väl se. Men nu ska jag först och främst ta itu med morgonens småsysslor här, bädda och diska.

Ha en kanonfin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Varmt och skönt men fuktigt.. blä..

Kommentarer är stängda.