Allmänt

Hundfåtöljer

Alltså, jag vet inte hur många gånger jag nästan skrattat mig fördärvad, när jag varit runt på olika websajter och kikat på alla dessa hund- och kattmöbler som finns. Men jag ska inte påstå att jag bara skrattat. Vissa av grejerna är faktiskt väldigt fina tycker jag, och jag skulle inte haft något emot att köpa ett och annat till Lilleman här hemma. En stol här och en soffa där. Men inte för några TJUGOTUSEN SPÄNN! smiley Vissa av möblerna är dyrare än vad jag nånsin kommit på tanken att lägga på något till mitt eget hem. Det är bara det att de är ca en fjärdedel i storlek.

Sängar är också ett kapitel för sig.

Det här är bara en bråkdel av alla hundsängar jag hittade. Tidigare har jag oftast benämnt dem bäddar, men det här är baske mig inga små gulliga bäddar! Det är sängar, mer avancerade än vad min egen är. *Skratt* Dubbelsängar i äkta teak, himmelsängar, bäddsoffor designade i äkta skinn. You name it!

 

Men visst är det tokroligt att sitta och kolla på alla dessa grejer som man kan köpa till sin hund idag. Och folk köper det ju också, annars hade det ju inte funnits någon marknad för det. Men jag dömer absolut inte dem som har råd och som väljer att lägga pengar på sådana här saker. I ärlighetens namn, hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade jag nog också kunnat tänka mig en och annan pryl till lillkillen. smiley

 

 

 

 

 

 

Liten bonusbild… 🙂

 

 

// Indra – Njuter av, och skrattar åt, om vartannat.. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...