Vardagsbetraktelser

Fredagsmiddag hos Helén & Jari

Bättre sent än aldrig… smiley

Det har varit dött här på bloggen ett tag, för jag har helt enkelt inte orkat skriva någon pga hälsan, eller ohälsan ska man väl kanske säga. Men nu kommer i varje fall en liten rapport ifrån vår middag i fredags. smiley

Eftersom jag fått migrän så höll jag mig snällt hemma på dagen, när de andra åkte till Göteborg, för att vila upp mig inför kvällen. Och det gick bra, även om bilresan fram och tillbaka var en mardröm. Mår man illa av migrän så mår man knappast bättre i en bil, om man har anlag för åksjuka. Jag var lite orolig att det skulle sitta i länge och ställa till problem under kvällen, men det gick bättre än väntat.

Vi bjöds på en helt ljuvlig kräftsoppa med räkor och kräftstjärtar i, och till det vitlöksbröd och några olika ostar. Absolut suverän, och Håkan var väldigt snabb med att tjata på Helene om receptet. smiley Och sen har mamma tjatat på mig att jag ska göra den så snart som möjligt, så hon också får smaka. *skratt* Så jag får väl fixa det nån dag framöver.

Efter maten flyttade vi över i soffan och satt och babblade om allt mellan himmel och jord, och plockade i oss Marabous underbara nyhet, mjölkchoklad med nonstop. smiley Det blev alldeles lagom sent, för ingen av oss fyra är några utpräglade nattugglor. Tack o lov, för ibland när man är iväg nånstans så förväntas man sitta och vara social till framåt 2-3 på natten, något som inte riktigt är min grej. Jag är för trött för det. smiley smiley För att inte tala om Loxy, som brukar slockna runt 21 i mitt knä. smiley

Tack Helene & Jari för en jättemysig kväll, och för suveränt god mat! smiley Hoppas vi kan hitta på något liknande snart igen.

// Indra – Migränfri för tillfället… smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...