Vardagsbetraktelser

Lördag och fint sensommarväder!

I dag är det en sån där underbar sensommar/höstdag ute. Soligt men med lite kall, klar och hög luft som känns så där frisk och härlig att andas in. Mamma ringde igår och frågade om jag hade lust att följa med på skördefest idag. Håkan & resten av gänget har planerat länge att åka på bil- och mcutställning på Hoffsnäs. Vädret är ju perfekt för båda sakerna. Och vad gör jag…? Ja, gissa tre gånger! smiley

Det blev till att tacka nej till båda förslagen och snällt stanna hemma i sängen. Det är ju en jäkla tur att man är någorlunda positivt lagd alltså. Annars hade man nog varit mer än lovligt grinig vid det här laget. Men jag insåg ju för längesen att det inte hjälper ett enda något att beklaga sig. Migränen stannar ju kvar ändå, och troligtvis mår man ännu sämre av att bli sur till råga på allt annat också. Dessutom mår knappast omgivningen bättre heller.

Så efter den första naturliga besvikelsen så glädjer jag mig i stället åt att vi ska grilla i kväll, och dessutom åt att jag har världens vackraste Aster på balkongen som vem som helst skulle bli glad av. smiley Jag fick den av Heléne & Jari när dom var här på middag sist, men jag har väntat med att fota den. Nu blommar den för fullt och jag kan inte låta bli att gå ut då och då och beundra den. Min livs allra första Aster. Och så en rosa dessutom! smiley Tack snälla Jari & Heléne igen, för den vackra blomman! smiley

 

 

Nu ska jag i allafall ta vara på vädret lite och gå ut på en liten promenad med Loxy. Förresten, idag håller vi alla tummar & tassar vi har för att det ska gå riktigt bra för otroligt vackra Bellman på utställningen i Tjolöholm. smiley

 

 

 

 

Jag ska jaga matte Eva senare i kväll för att höra hur det gått. smiley Bilden ”snodde” jag på Bellmans hemsida. smiley Jag var ju bara tvungen att visa er hur otroligt fin han är. Säg bara ifrån om du vill att jag tar bort den, Eva. smiley

Så nu önskar jag er alla en härlig lördag och hoppas ni har lika fint väder som jag. Passa på att ta vara på det i såfall, för snart har vi vintern och kylan här, och innan dess behöver vi nog några fler solskensdagar att längta tillbaka till. smiley

// Indra – På solskenshumör idag trots ofrivillig husarrest… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...