Allmänt

Violaceae Tricolor

I natt har jag faktiskt fått sova ett par timmar! smiley Det känns nästan lite märkligt, ungefär som om man har sovit bort tid som man hade kunnat utnyttja till så mycket annat. Men det är klart, lite tid måste man nog lägga ner på sömn också. smiley

Idag skiner solen här igen, efter ett evigt regnande igår. Det var hela 10+ i morse vid 7-tiden. Rena värmeböljan! smiley Funderar på att ringa mamma och höra om hon & Elliot vill följa med på en morgonpromenad. Det är så praktiskt när mamma är med, för då kan hon hålla ordning på Loxy medan jag fotar. Hehe! smiley Appropå fotar förresten; jag fick litet bra fotoinfo på mail inatt och blev sittandes och mer eller mindre vände ut och in på kameran i nästan två timmar för att testa, innan jag insåg att jag faktiskt kunde vänta till morgonen. *s* Men jag fick i allafall en och annan aha-upplevelse, och det är alltid en sådan härlig känsla! Tack Zacke! smiley

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och sätta mig på balkongen med ett korsord en stund. Jag måste starta om datorn efter en säkerhetsuppdatering, och jag håller på att bli galen på påminnelserutan som far upp var 5:e minut för att tala om att det är på tiden att jag gör det. Jädra tjat! smiley smiley

Ha en fin dag alla bloggare och vänner därute! Återkommer senare med lite nytt i fotoväg. smiley

// Indra – Gillar inte när datorn snackar med mig!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...