Allmänt

Långpromenaderna får vänta till kvällen…

emprommis1

Hej på er alla goa!


Då har vi varit ute på en liten eftermiddagspromenad, lilleman och jag. Det blir inga längre turer i den här hettan utan det får vi ta senare i kväll. Men förhoppningsvis kanske han bränner några hekton när vi går ut nu i allafall…(och jag med..*s*). Nu är vi dock parkerade ute på balkongen igen, i varsin solstol. 😛 Håkan är tillbaka i stan och bör vara hemma vilken minut som helst nu, så jag ska ta och förbereda grillen nu. Det blir perfekt att äta här ute ikväll när det blivit lite svalare. 😀


Vad har ni hittat på idag då? Har ni varit iväg och badat? Jag är inte så mycket för just bad, men idag hade det nog inte varit helt fel ändå. Eller i allafall legat på en strand nånstans. Jag minns när jag var yngre och vi bodde i Göteborg. En sån här dag skulle jag aldrig ha varit hemma, då hade jag legat på Askimbadet, Näset eller Smitten hela dagen. Men då hade man inte en liten vovve i hasorna heller. 😉  Tur att det börjar komma fler och fler hundstränder för oss som faktiskt inte vill lämna vovven hemma flera timmar, men när det är så här varmt så hade jag ändå inte legat på en strand med Loxy en hel dag. Det hade blivit på tok för varmt. Undra om de där små tälten som man kan köpa till hundar är bra? Jag har faktiskt funderat på om inte ett sånt skulle få flytta in på vår balkong i såfall. Nån som har erfarenhet av dem? Jag får liksom känslan att det borde bli som ett växthus inne i ett sånt, men jag kanske har fel?


Nähepp, nu ska jag börja fixa med grillen inför kvällens middag. Ha en fortsatt  härlig eftermiddag alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...