Allmänt

God natt och sov gott!

loxy-godnatt11

 

God kväll på er alla, eller god natt snarare!

 

För klockan är snart halv tolv och det är dags för mig att försöka få mig lite sömn. Jag har fått ta det lite lugnt idag också och väntat på att medicinen ska få bukt med magkatarren, men jag har ändå fått lite gjort – framför allt i köket med matlagning och dylikt. 🙂

Tidigare på kvällen var Håkan ute med några kompisar på hojarna och nu ikväll har vi kikat på först CSI Miami och sedan den nya serien som hade premiär ikväll, Human target, på 5:an. Det första avsnittet var helt okej, hoppas det fortsätter i den stilen. Tror dock att det finns en viss risk att jag tröttnar på huvudrollskaraktären förr eller senare, en sån där ”superman” som leker med döden och fixar allt med några coola kommentarer. Det brukar bli lite tjatigt till slut. Men jag hoppas jag har fel, tv behöver några nya bra serier nu. =))

 

I morgon har jag inga direkta planer mer än lite handlande, så vi får väl se vad jag hittar på mer. Nu ska jag i allafall gå och lägga mig och hålla tummarna för att jag får sova i natt.

Må så gott alla och ha en fortsatt fin kväll tills det är dags för sängen.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...