Allmänt

Vill ha ibland höstens nyheter!

hostkop11

Jag satt och kikade lite på olika klädbutiker på nätet och även om jag absolut inte vill att sommaren ska vara slut än, så blir man ju onekeligen lite sugen på alla snygga höstkläder. 😀 Varenda år lovar jag mig själv att inte göra misstaget att köpa för tunna vinterkläder som jag ändå aldrig använder för att jag är så himla frusen. Och vartenda år står jag där ändå med något ursnyggt plagg i silkigt, kyligt material. *s* Så i år ska jag bara titta på allt som är varmt, skönt och snyggt förstås. =)) Och två saker som jag har sett kommer stort i höst och som synts på catwalken är ponchon och västen.

Några av höstens Vill ha-plagg ser ni här nedan.

hostkop21

Från asos.com som synes. Älskar den söta ponchon till vänster. Undra just vart min söta stickade blå poncho tog vägen som min älskade mormor stickade åt mig till min första skolavslutning? Jag hoppas mamma gav den till någon som fick glädje av den, men jag skulle gärna haft den kvar.

Den typen av tröja som den här i mitten gillar jag också. Vida men med mjuka åtsittande ärmar. Och så den sista – västen. Kan ni tänka er något mjukare och gosigare mot ryggen en frusen vinterdag. 😀

hostkop31

Lite fint höstnytt från bubbleroom.se. En rosa stickad tröja är ju bara ett måste i höst/vinter. För mig i allafall. 😉 Annars är väl färgerna mer starka i karaktärerna, rött, plommon och den där starka rosa som jag aldrig hittar namnet på – inte cerise utan mörkare. Jaja, rosa för mig i allafall. 😀

Den svarta ponchon ser härligt tjock och bylsig ut. Mer som ett mellanting mellan poncho och tröja skulle jag vilja säga. Västen till höger ser tokmysig ut, men en gosig fuskpälskrage som värmer gott, och till vänster en klassisk stickad tröja i snygga grå nyanser, även det höstens färg.

hostkop41

Sist ut några plagg ifrån H&M.se. Till vänster en Vill ha-poncho i höstbrunt som jag verkligen kan tänka mig, och även den fina stickade i mitten. Till höger en gosig stickad tröja med vid 3/4-dels ärm och smalt skärp i midjan. Den tyckte jag var riktigt snygg!

Jaha, det var lite av höstens Vill ha-tips bland varma ponchos, tröjor och västar. Det kommer självklart mer framöver. 😛

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Åh vad jag längtar efter hösten nu, och alla dessa varma fluffiga goa koftor och tröjor man kan ha på sig då 🙂 Mysigt värre!

  Jajjemen, när Spike (min korthåriga) var hos veterinären för sin knäskåls dysplasi (knäskålen hoppade ur led och var tvungen att opereras tillbaka med skruvar mm) så sa han att man kan kunde vänta upp till max 8års ålder. Men han sa också att det är en 50-50% chans till testikelcancer, och att det är 50-50% när det gäller överlevandet av operationen. Så han sa att man gör det som känns rätt och känns bäst av sin egen magkänsla.

  Men Spike skall utan tvekan kastreras, för jag har samma problem som du haft. Han revir markerar ÖVERALLT. Och sen är han inte den snällaste lilla killen mot människor, han är rätt aggresiv av sig. Hoppas att det dämpas av ”snippandet” av kulorna det också.

  Kram, Daniela m. vovvarna

 2. säger:

  Vilka mysiga kläder…. bäst gillade jag den rosa tröjan förståss. 😉

  Kramis
  M I N D I

Kommentarer är stängda.