Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Lite inspiration från H&M!

luktart1

 

Hej därute alla!

 

Då var jag tillbaka hemma igen efter mitt läkarbesök och efter att ha hämtat lilleman hos ”mormor”. 😀 Det är skönt att det finns något sånt som ”Öppen mottagning” ett par timmar på morgonen så att man kan gå dit utan tidsbeställning när det gäller lite snabbsaker som till exempel idag, när jag behövde magkatarrsmedicin.

Håkan har också kommit hem, och med ytterligare lite kantareller. =)) Sist han jobbade hade han hittat en hel del, så vi har festat på smörstekta kantareller på rostat bröd här. Det blir samma sak till lunch idag. Såå himla gott! 😀 Till middag idag blir det skinkstek som jag har satt på kokning här på morgonen. Också absolut tokgott och smidigt att kunna börja göra i ordning den så här på morgonen för att avsluta det senare på eftermiddagen när man ska äta. Den blir till och med ännu godare då, när den har fått stå och dra i gräddsåsen några timmar. 😀

Jaha, mycket matsnack här. Jag blir ju vrålhungrig. Haha! Byter ämne och ger er några inspirationsbilder ifrån H&M’s höstnyheter för hemmet. Jag är sugen på att köpa lite nya varma gosiga sängkläder till hösten och dom har en hel del snyggt till bra priser tycker jag.

 

hm-home3

 

hm-home2

 

hm-home1

 

Nu ska jag ta hand om min skinkstek och sen är det dags för lite förmiddagsfika. 🙂

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...