Allmänt

Till doktorn idag på morgonen…

frukostyoghurt1

 

God morgon ute i stugorna!

 

Då var det en ny dag. 🙂 I natt har jag varit vaken igen av någon anledning, så att ställa väckarklockan i går kväll var knappast någon idé. Jag stängde av den och klev upp ett bra tag innan den ringde. Jag ska nämligen gå till min läkares öppna mottagning idag på morgonen, för jag måste bara få ut nya tabletter mot magkatarren. Mina tog slut för flera månader sedan och då hade jag haft dem hur länge som helst. Det var bara något som fanns här hemma och som jag tog ibland vid behov. Och så nu när jag verkligen fått en riktigt jobbig magkatarr, då har man inga förstås.

 

Jaja, hur som helst så är det orsaken till att jag planerade att vakna tidigt i dag. Att jag inte somnade alls var ju inte riktigt med i planerna men nu kommer jag ju i väg i tid i allafall. 😛 Jag ska kila ner med Loxy till mamsen nu så får han vara där medans jag är iväg. Håkan är fortfarande på jobbet så vi får väl se vem som kommer först hem av oss två. 🙂

 

Nu ska jag ta och dricka upp mitt morgonkaffe här, och sen är det duschen som gäller.

Ha en jättefin dag, jag kikar in senare som vanligt. =))

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...