Allmänt

Loxys nya lekis! :-)

loxylek1

 

Idag fick vi rolig post i brevlådan, eller rättare sagt – Loxy fick det. 😀

Då kom nämligen hans fina vinst som han vann på Spoiled Dog, en mjukisblomma som piper. =)) Rosa såklart, efter mattes önskemål. 😛 Loxy älskar de här mjuka små pipleksakerna, framför allt om han bara får ha dem i sängen. Vi har några speciella leksaker som bara ligger uppe i sängen och som han inte har tillgång till hela dagarna utan bara morgon och kväll (och ibland under eftermiddagsvilan) och just de leksakerna blir alltid extra populära. Nu har lilla nya pipblomman hamnat bland de andra mjukisarna i sängen och är naturligtvis en ny favorit i lillemans liv.

 

Tack så jättemycket, Linda på Spoiled Dog!  😀

 

Nu ska lilleman och jag krypa upp i soffan och se om det finns något bra att se på tv ikväll. Just nu står 3:an på och där går Lyxfällan just nu. Man blir ju helt knäpp när man sitter och kollar på hur korkade vissa är när det gäller det här med spel! Ja, jag vet att det räknas som ett beroende – en sjukdom – men man blir frustrerad ändå över alla dumma bortförklaringar och blundande inför verkligheten. Och när sen typen står där och bara flinar hela tiden när tjejen verkar helt knäckt och personlig konkurs bara hänger över dem. Jisses! Jaja, jag ska inte hetsa upp mig på det där, men jag hoppas verkligen att han får rätt hjälp, för sin sambo och barns skull.

 

Hoppas ni har haft en bra dag därute alla, och får en mysig kväll.

Natti natt när det är dags, och på återseende i morgon!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Kul att du är med 😀

  2. säger:

    Åh! Vad roligt att den kom fram som den skulle och att söta Loxy tyckte om den.

Kommentarer är stängda.