Allmänt

Dagens Vill ha – Laptopplats från Ikea!

laptopplats1

 

Dagens Vill ha har jag grubblat och funderat på hur länge som helst! Jag är nämligen så himla trött på att ha laptopen stående på köksbordet och stöka till det, med sladdar, externa hårddiskar, kameror och allt annat som finns runt omkring den. Så jag har suttit och kikat på lite olika arbetsplatslösningar för laptopen och haft en bild framför mig hur jag vill att det ska se ut. Och det här är en lösning som skulle passa mig perfekt! 😀

 

På Ikea finns den här smarta lilla arbetsstationen för laptopen som man sätter upp på väggen. När man inte använder den så stänger man bara locket och då ser den ut som ett enkelt vitt skåp. Så smart och typiskt Ikea med sina kubiklösningar. 😀

Det här ”skåpet” kan man ju sätta i valfri höjd, och själv är min tanke att ha det i ståhöjd för att man lätt ska kunna göra snabbsaker vid datorn. Men jag skulle även vilja ha en bekvämare barstol så att man kan sitta vid datorn och jobba också. Sladdarna döljs i ett utrymme under datorn där man kan ha dem kvar när man kanske sitter i soffan med laptopen på kvällen. Jag tycker det här är en superlösning för att få bort datorstöket från köksbordet.

 

Laptopskåpet heter Ikea PS och finns i rött och vitt, 499:-. Barstolen Henriksdal och kostar 569:-

Båda från Ikea.se

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. cecilia (med Saga & Betty) säger:

    de där va en smart idé.. just nu har matbordet blivit databord, inte så praktiskt. (skratt)

    kram

Kommentarer är stängda.