Allmänt

En personlig frisör! =))

fris1

 

God kväll på er alla goa! 😀

 

Jahapp, inte blev det mycket mer bloggande idag precis. *s* Men den här gången beror det inte på att jag legat och sovit utan att jag haft en massa att göra i stället. =))

Förmiddagen har jag ägnat först åt nagelpyssel. Sedan, med assistans av min farbror via telefon, så har jag installerat ett gäng nytto- och nöjesprogram i kompisens pappas dator. Och efter en timmes eftermiddagsvila så dök mamsen upp och jag har hjälpt henne med hårtoning, ögonbrynsnoppning- och brynfärgning. Plus att Håkan hjälpte mig med min utväxt som synes. 😉 Det är perfekt att ha en gubbe som gärna agerar frisör vid behov. 😛
Mina bryn fick sig också en omgång med pincett och färg idag, så nu känner man sig en smula mer välvårdad än innan i allafall. *s* I morgon ska jag fixa mina naglar också, och göra något kul med dem. 😀

 

Men resten av den här kvällen blir det bara mys i soffan med min älskling. I morgon åker han i väg till Såtenäs igen, det har blivit många pass på raken ett tag. Men nu återgår han till schemat igen och är ledig lite längre mellan varven. Skönt, måste jag säga. Gillar inte alls när han måste åka iväg så här mycket. 🙁

 

Hoppas i allafall att ni har haft en jättefin dag alla! Jag återkommer i morgon igen!

Sov så gott när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Mysigt!
    Jag borde också fixa utväxt, bryn & naglar, haha 😀

  2. Tänk att han blev så snygg i gummihandskar *skrattar*

Kommentarer är stängda.