Allmänt

En skön morgon…

bord1

 

God förmiddag på er därute!

 

Det blev inte mycket bloggande i går för min del. Jag begriper inte vad det var frågan om, men jag var precis slut igår. Inte sjuk, men totalt utmattad! Så dagen fick gå i vilandets tecken, inte mycket att göra åt det. 🙂

Nu har jag i allafall varit ute på en skön morgonpromenad med lilleman. Enligt termometern är det inte varmt ute idag, men jag tyckte det var jätteskönt! Vi tog en liten tur i skogen och det doftar ju så himla gott där nu. Det är något speciellt med de där multna höstdofterna i skogarna vid den här årstiden. 😀

Vad händer idag då? Ja, jag ska nog fortsätta i min manikyrhörna med det jag påbörjade igår, innan orken tröt. 😉 Jag har gett mig på att börja handmåla på naglarna, och det kräver en hel del övning kan man ju säga. *s* Vi får väl se om jag lägger upp något av mina försök framöver. =))

 

Nu ska jag först och främst ta itu med bäddning, disk och lite annat innan jag placerar mig vid nagelbordet. 😀

Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Det är kul att nagelpyssla.. tiden går så fort:)

Kommentarer är stängda.