Allmänt

En mysig lördag!

dennis11

 

Hej på er därute!

 

Vilken underbar dag det blev idag! 😀 Det trodde jag faktiskt inte i morse när det var så rått och kyligt. Men när solen väl kom fram så steg graderna fort, och Håkan har till och med varit ute med motorcykeln idag, tillsammans med några kompisar.
Själv har jag suttit och pysslat i nagelhörnan, bakat en drömtårta och umgåtts med min bror som kom hit på en fika idag. 😀 Det blev inte så lång stund, han skulle iväg strax därpå och hämta Evve som var på barnkalas, men en stund hann vi sitta och prata i allafall. =)) Och jag hann ta ett par foton på lillebror och Loxy tillsammans. 🙂

Promenad med lilleman i det härliga höstvädret har jag också hunnit med, och en liten kort vila på eftermiddagen. Nu ska vi strax iväg här. Kompisarna Veronica och Danne kommer och hämtar oss snart, och vi ska åka ut till några andra vänner på födelsedagsmiddag. Det ska verkligen bli supertrevligt! 😀 Mamsen kom precis hit för att ”sitta barnvakt”. *skratt* Det finns en stor hund i huset dit vi ska i kväll så Loxy mår nog bäst av att stanna hemma. 😛

Nu ska jag vara lite social med min mor innan vi ska åka. 🙂 Ha en jättefin lördagskväll, vad ni nu ska hitta på, och på återseende i morgon bitti. Tror inte jag kommer orka blogga när vi kommer hem ikväll, men kameran följer i allafall med. 😉

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...