Allmänt

Vill ha sol på min balkong!

mina-lupiner1

 

Hej hej därute alla!

 

Det här är en av mina absoluta favoritfoton! 😀 Så underbart somrig så det inte är klokt! Jag bara drömmer om att den dagen ska komma då balkongen ser ut så här igen och man kan sitta därute med datorn, en kall dricka och en skål med vindruvor och körsbär och bara njuta. 😛

Jag har äntligen blivit klar med allt runt omkring storhandlingen och fått sätta mig ner med en kopp te och varva ner lite. Det tog lång tid i butiken idag. Dels hade jag en hel del att handla eftersom jag behövde fylla upp både här och där i skafferi, kyl och frys, så själva handlingen tog ju sin lilla tid. Och när jag sedan kommer fram med kundvagnen full med matvaror för nästan 3000 kronor – ni kan ju tänka er mängden varor – då blir jag naturligvis kontrollerad i scannerkassan. *suck* Som tur var hade personalen inte mycket att göra så tidigt på förmiddagen mitt i veckan, så jag fick hjälp av en expedit med uppackning på bandet. Tack o lov, annars hade jag väl stått där än. *s* Hur som helst så klarade jag mig snyggt igenom min första avstämning. 😀
Ja, sen var det bara att packa ner allt igen och åka hem för att packa upp allt igen. Haha! Vilket förbaskat terapiarbete! 😛

 

fixarheart1

 

Håkan har plockat ner kabeln ifrån vinterns belysning på balkongräcket idag, och nu hoppas jag bara att sommarens värme kommer snart så man kan börja fixa i ordning där ute. Jag vill ha mitt sommarrum! Jag bor ju därute sommartid, bara vädret är bra. Det är så himla härligt att kunna sitta ute och göra allt och hela lägenheten känns så mycket större. Det är förstås riktigt skönt idag, 18+ ska man verkligen inte klaga på. 😀 Men ingen sol just nu och då blir det för kyligt att sitta ute på balkongen.

Nu ska jag i allafall lägga mig och vila en stund för huvudvärken har börjat spöka igen. Men förhoppningsvis försvinner den om jag slocknar en timme eller nåt. Än har jag inte fått migrän i allafall.

Ha en fortsatt skön dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...