Allmänt

En intensiv dag!

loxynatt181

 

God kväll på er alla söta!

 

Jag ville bara kika in en supersnabbis innan sängdags att säga att jag lever. 😉

Jag skulle ju ta det lugnt idag, men det blev inte riktigt så. *s* Klockan är snart 11 och vi kom precis hem här. Vi har varit hemma hos kompisarna Tommy & Lotta ikväll, och där blev vi kvar en bra stund. En riktigt trevlig kväll, och det bjöds på paj med sallad och kaffe och hallonpaj efteråt. Även Jari, Helén och Stiffe var där ute och det blev en sån där kul spontankväll med vänner som brukar bli så himla mysiga. 😀

På förmiddagen åkte vi iväg till Knalleland för att köpa lite småsaker och fixa med transporten av kökssoffan ifrån Härnösand. Och så var vi ute på Frufällans marknad. 😛 Jag gjorde en hel del kanonfynd på loppisen där ute – foton kommer i morgon!

 

Men jag har alltså inte varit hemma på hela dagen, så jag har inte hunnit med varesig blogg, mail eller något annat idag. Jag ville gärna umgås lite med Håkan idag, eftersom han jobbar så mycket just nu, och jag ville passa på att göra något med honom nu när han äntligen var hemma en dag. Men i morgon ska han iväg till Såtenäs igen, så då har jag dagen för mig att ta igen missade saker på datorn.

 

Hoppas ni har haft en bra dag alla, och sov så gott!

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Ser onekligen skönt ut att gå och lägga sig. God natt.

  2. Låter som en mysig kväll:) Var väldigt orolig att du blivit sjuk igen, det här var ju en mycket bättre anledning till varför du inte varit här idag;)
    Ha det jättebra vännen, jag har saknat dig så jag hoppas att du är tillbaka imorrn:)
    Kramkram<3

  3. Frufällans marknad låter intressant, berätta gärna mer.. adress.. buss?

Kommentarer är stängda.