Allmänt

Tillbaka till verkligheten igen.. ;-)

blomsterbild11

 

God morgon på er!

 

Jaha, då var jag tillbaka från de döda – typ… 😉

Jag blev helt plötsligt och fullkomligt oväntat sjuk igår. Jag har inte haft sådana problem med epilepsin på länge, så jag vet inte riktigt vad det var som utlöste det nu. Men hela dagen försvann i sängen och så var det med den saken. Toktrist, men jag är glad att jag är på benen idag igen i allafall. 🙂

 

Det blir dock en väldigt lugn dag för mig idag. Jag tänker inte ta några risker så att det kommer tillbaka. Men vi ska åka iväg en sväng under förmiddagen i allafall, Håkan och jag, och införskaffa lite småprylar. Lim bland annat, som jag måste ha för att få klart fotoinramningarna. Men det blir bara en kort sväng, sen ska jag hålla mig i stillhet resten av dagen. Det är ju inte direkt nåt superkul väder heller, så några större utsvävningar på promenadfronten lär det inte bli. Jag kommer ha stora problem att ens släpa med mig Loxy på morgonturen som han inte har varit ute på än. Jag är helt övertygad om att han har hört att det regnar – det är därför han inte har velat gå upp. *s*

 

Men jag gissar att vi sticker iväg direkt nu på förmiddagen, så jag återkommer lite senare. Och då ska jag också svara på kommentarer och kika runt lite hos er.

Och framför allt – ett varmt tack söta Camilla för alla dina roliga och uppmuntrande kommentarer. 😀 Idag kommer mailet, jag lovar! 😉
Gokramizar till dig!

 

Må så gott alla, och ha en så fin dag ni kan i tokregnet. 😛

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Oj, vad jobigt! Ta det lugnt nu. Kramar!!

 2. Åhhh vad glad jag blir:D Jösses så gulligt av dig, blir ju tårögd! Tack:D Jag är glad att du blev glad:D Va kul att höra ifrån dig vännen, började bli orolig nu på fm när du inte ens skrivit här vilket du ju brukar göra tiiidigt:)
  Wow vilken underbar känsla att bli omnämnd (säger man så:P? hihi kanske säger helt tokigt) i din blogg:) Jag bara sken upp av dina varma ord:D
  Nu ska jag ut på promenad i skogen med Amadeus (tack för inspirationen!) sedan kommer jag in och hoppas att du är hemma så kan vi prata:)
  Kramkram<33

 3. säger:

  Hoppas det känns bättre så här på eftermiddagen. ta det vacker nu bara vännen.
  Massa Kramar.

Kommentarer är stängda.