Allmänt

Håkans födelsedagskväll.. :-)

lacopita11

 

God förmiddag på er alla därute!

 

Då var dagen före midsommar här. 😀 Jag har hållt på ifrån tidigt i morse med inläggning av sill och annat som vi ska ha med oss till midsommarknytisen vi ska på i morgon med familjen. Men så fort jag har fått klart allt med morgondagens mat så ska jag börja packa här hemma. Det drar ihop sig mot flytten och vi har såklart inte packat en pinal ännu, eftersom vi liksom skrev kontrakt för bara ett par dagar sedan. 😛 Vi får nycklarna i månadsskiftet men vi flyttar inte in förän den 9:e. Vi måste verkligen få åtminstone ett par veckor på oss att packa. Hehe!

Nåväl, nog om det. I går var vi ju iväg på kvällen för att fira Håkans födelsedag, bara han och jag. 🙂 Först var vi på vår absoluta favoritrestaurang La Copita och åt en underbar middag. För en gångs skull valde jag inte fisk, utan vi beställde båda kolgrillad oxfilé med potatisgratäng. Hur gott som helst! 😀 Dessutom – eftersom vår servitör hade råkat beställa fel rätt åt oss i köket så fick vi vänta lite extra, och som kompensation för det serverade han oss under väntan ett fat med marinerade oliver, underbart bröd och aioli, och sedan fick vi även rabatt på notan. Alltså – jag blir lika stormnöjd varenda gång jag är på La Copita! Mysig restaurang, fantastiskt god mat och framför allt – underbart trevlig personal!

 

lacopita21

 

lacopita31

 

Vi hade beställt bord till halv åtta, men kom lite tidigare. Därför var vi också klara tidigare och kunde strosa i lugn och ro genom stan i den fina sommarkvällen, först till City för att köpa lite godis och sedan till bion för att kolla på sena föreställningen av senaste X-menfilmen. 😀

 

lacopita41

 

Och ungefär i samband med att vi lämnade La Copita så glömde jag bort att jag hade en kamera med mig. 😛 Så fler bilder blev det inte under kvällen. Men vi hade en jättemysig stund på bion – Håkan, jag – och två killar till ca tre bänkrader bakom oss. Det var det enda, fler var inte där. Haha! Så jag gjorde det för en gångs skull riktigt bekvämt för mig på bion, tog av mig skorna och lade upp benen på ryggstödet framför mig. Så bekvämt har jag aldrig suttit på en bio tidigare. Hehe!

Filmen var också riktigt bra! Inte lika bra som de tidigare, och lite seg den första halvtimmen, är vårt omdöme. Men klart sevärd, och jag kommer förmodligen se den igen när den kommer ut på dvd.

Jaha, det var vår mysiga lilla kväll med lite andhål i från allt som händer för tillfället. Men nu ska jag sätta igång här igen, med matlagning och packning.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Så fina ni är!

Kommentarer är stängda.