Allmänt

Mina slöa morgonkillar… ;-)

morgonkillar2

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag efter en krånglig natt. Ja, jag satt ju mest och letade sockertermometrar i natt… *s* Men jag fick faktiskt ett par timmars sömn på efternatten/tidigt morgon, tack och lov. Så jag är inte helt förvirrad idag i allafall. 😛

Och än är jag inte trött heller. Det kommer alltid längre fram på dagen. Så ska jag göra något idag så ska jag göra det nu, på morgonen och förmiddagen. Helst hade jag velat baka lite fler Macroner, men jag har inte ingredienser så det räcker hemma så jag får vänta med det. Däremot fick jag upp en hel hög med mandelformar i metall av mamma när jag lånade hennes pepparkaksformar härom dagen, så jag funderar på att baka fyllda mandelsnäckor idag. 😀 Jag har inte ork att ta ett par såna där heldagar med bakning som jag brukar göra annars, så det får bli en kaka om dagen typ…hehe!

 

Men först av allt ska jag ta mig en kopp kaffe till och morgonumgås lite med mina slöa grabbar här i soffan. *s*

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Vad härligt med några/någon timmes sömn. Alltid något!! Jag är imponerad av att du står ut. Själv hade jag blivit galen om jag inte hade fått sova något på flera nätter. Men jag antar att man inte har något val när man är i den situationen.

  Jag kom igång lite sent med mitt första inlägg idag. Jag har haft fullt upp hela morgonen på jobbet. Jag förstår inte varför det alltid ska vara sådana höga eller låga toppar på jobbet istället för ett jämnt flyt. Men men, nu är det lugnare igen och jag har tid att läsa kapp vad som händer och sker.

  Kram kram

 2. säger:

  Vilken underbar bild! :o) tack för påminnelsen om kaffe, ska nog ta och göra mig en sådan för att piggna till lite. Jobbigt att längta till sängdags redan vid kl 5 :o)

  Ha de bra!

Kommentarer är stängda.