Naglar Skönhet & hälsa

Min senaste nageluppsättning med handmålad dekor

naildeko-pink3

 

Tänkte jag skulle visa er min senaste nageluppsättning. 🙂

 

De här tog ganska lång tid att göra så jag har pysslat med dem länge. De ser kanske inte så avancerade ut, inga stenar, pärlor eller liknande. Men de är faktiskt handmålade. 😀 Det är därför de har varit så pilliga att göra. Alltså, all lack målas ju för hand, men även hjärtanen har jag målat här, det är inga stickers eller andra typer av pålimmade dekorationer.

 

Jag gjorde uppsättningen lite roligare med två rosa naglar på varje hand och övriga tre röda i grunden. Sen målade jag hjärtan i avvikande färg, lade en tunn linje med silverglitter runt kanten på hjärtanen med hjälp av en supertunn pensel och till sist målade jag vita prickar i varje hjärta med en applikator som är tunn som en nål. Avslutningsvis är alla naglar överlackade med ett transparent topcoat för hållbarhet.

 

Det låter kanske inte så svårt, men hjärtanen är ju mycket mindre än vad man får uppfattningen här på fotot. Jag kanske skulle lägga något bredvid som man kan relatera till. 😛 Men det räcker nog att kika på sina egna naglar så förstår man nog hur smått det är. *s*
Det var superkul att göra ett sånt här pillejobb så jag kommer absolut att göra fler.

 

Nu ska jag gå och lägga mig och vila en stund. Det blir en väldigt lugn dag idag – faktiskt. Hehe! Jag hade ju tänkt baka igen men idag sa kroppen ifrån. Så vi får väl se hur det blir i morgon i stället. =))

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka underbara naglar!!! <3

Kommentarer är stängda.