Allmänt

Jag har sovit!! :-D

loxy36

 

God eftermiddag på er därute!

 

Då var man på benen igen, och tro det eller ej – jag har sovit! 😀
Jag slocknade som ett ljus och sov som en sten i nästan tre timmar. Och förmodligen hade jag sovit än om inte Sassie bestämt sig för att han skulle ut genom den stängda sovrumsdörren till varje pris… *s* Men det var nog det bästa att jag blev väckt nu, jag vill gärna kunna somna ikväll också. Och förhoppningsvis har det vänt nu, eftersom jag lyckats somna på dagen. Det kan jag aldrig heller annars när sömnproblemen pågår.

Nu ska jag sätta igång med middagen här. Jag förberedde det mesta med potatisskalning och annat innan jag gick och lade mig, så nu ska jag bara sätta på allt. Och göra pannbiff. 😀

Hoppas ni har haft en bra dag alla, och får en mysig kväll.

Jag återkommer lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    hihi, man får sova ibland 😉

    Jag tar ju en tupplur varje dag efter jobbet, haha som ett barn 🙂

Kommentarer är stängda.