Allmänt

En tur till Birsta idag!

prommis11

Hej därute alla!


Hoppas dagen varit bra?

Här har det varit riktigt blött ett tag idag, men nu skiner solen igen från en knallblå och molnfri himmel. Dock blåser det en hel del, och det är nog en liten smula kyligare i luften efter regnet tror jag. Men inte så att man klagar, vi har haft oerhörd tur med vädret den här resan. 😀


Idag drog vi ner på stan på förmiddagen för att leta efter nya skor till Håkan och titta på marknaden. Men några såna skor som han vill ha fanns inte att uppbringa i hela Härnösand, det var slutsålt överallt. Och på gatorna hade kanske en 4-5 knallar hunnit packa upp sina saker, annars var det stendött. 😛 Så vi var lite väl tidigt ute och bestämde oss för att dra till Sundsvall i stället, eller ja – till Birsta snarare – köpcentret strax utanför stan. Där hittade vi efter många om och men ett par nya sandaler till Håkan och så en sak till mig… En semesterpresent! 😀 😀


jetset1


Jag fick en likadan klocka som jag köpte till Håkan i födelsedagspresent, fast i en annan färg. 😀 Håkan har ju en knallgul och jag valde en cerise idag. Valet var sjukt svårt! Jag är väldigt förälskad i den ljusrosa också, men jag har redan två andra klockor i exakt samma färg. Sen är ju den lila, den klarblå och den knallgröna såå himla tuffa också! Jag skulle inte haft något emot en av varje färg helt klart. *s*

Men idag föll valet på den ceriserosa i allafall. Jag hade nog ångrat mig om jag inte tagit en i någon av de rosa nyanserna. 😉

Sen köpte jag en sån där samling med mått, deciliter, kryddmått och så vidare, i rosa såklart. 😛 Bara en liten pryl men ack så behövlig! Jag har saknat kryddmått i flera månader. Dessutom handlade jag ett par småsaker i går som jag inte har visat än, men det kommer senare. =))


Nu ska vi ta en liten promenad ner till vattnet igen, Håkan och jag, med Loxy. Sen blir det en lugn kväll hemma. I morgon ska vi iväg och äta lunch på Hamnkrogen tillsammans med Håkans föräldrar och hans goa faster Elsie. Det blir en fin avslutning på den här veckan i Härnösand. Det är så himla mysigt där, och maten är galet god! Vi var där förra året också, och jag älskade att gå utefter bryggan med alla fina båtar som man kliver ner på direkt ifrån restaurangens uteservering.


Jaja, nog om det. Jag tar lite bilder där i  morgon. Nu ska vi kila iväg en tur här. Ha det så gott alla, och på återseende.

Och sorry alla för att jag inte hunnit med att läsa och kommentera era bloggar den här veckan. Jag har mycket roligt att läsa igen när vi kommer hem igen! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Ni verkar ha haft det jättemysigt där borta, och jag är lite avis måste jag säga. Hihi.. vackert väder, fina vyer och skön avkoppling! 🙂 Fortsätt så, hihi. Kraam

 2. säger:

  Jätte fin klocka. 🙂 Jag har också köpt något rosa i dag. 😉

  Kramis
  M I N D I

 3. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  åh vilken fin klocka.

  Skäms lite över att jag skriver här så sällan nu för tiden. Men jag läser, de gör jag. Men jag får aldrig ”tummen ur” för att skriva en kommentar. ursäkta!

  kram

 4. säger:

  Älskar rosa klockor =) har två st =)

 5. säger:

  Vilken fin klocka!! Snygg färg!

Kommentarer är stängda.