Allmänt Inredning & design

Nattlig jakt på godistermometer.. ;-)

nattens-villha1

 

Mitt ”Nattens Vill Ha” just nu är en magisk kudde som gör att man somnar så fort man lägger huvudet på den. 😛

Eller möjligtvis ett basebollträ och någon som är villig att slå det i skallen på mig. *s* Eller nja, kudden kändes nog som en trevligare idé. Mindre smärtsam om inte annat.

Jag hade förstås rätt i mina aningar, och efter ett tvärdäckande och ca 20 minuters sömn så var jag klarvaken igen, och det har jag varit sen dess. Men nu ska jag gå in och lägga mig en stund igen och få mig lite vila åtminstone.

 

temp3

 

Är det någon som vet vart man kan få tag på en godis- eller sockertermometer förresten? En digital helst. Jag har hittat en variant på Bagaren & Kocken och en på Verner & Verner, men jag hade gärna velat slippa beställa och kunnat köpa den direkt i butik. Vet ni om kanske Duka eller Cervera har nåt sånt? Nån som vet så tar jag tacksamt emot tips. 🙂

 

Nu ska jag göra det som förhoppningsvis de flesta andra gör just nu – sova. Eller ja, försöka sova ska jag väl säga. 😉

Ses i morgon bitti alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    God morgon
    Termometer finns på maxi eller ekohallen…
    cervera(eller vad dom nu heter) hade för 2år sedan digital termometer…Syrran fick nämligen en i julklapp….
    Och du jag ställer gärna upp med basebollträ eller så kan jag såpa golvet där du minst utav allt anar…och vips så….Nä tyvärr fixar inte det,men skicka ett mejl nästa natt för om jag e vaken kan vi prata via facebook :-d kram V

  2. Jysk har fantastiska nack-kuddar, jag har köpt en dyr en i märket Sensus som formar sig efter nacken och är underbar att sova med. Jag köpte en extra bred så när man vänder sig behöver man inte vakna och flytta på kudden heller, det är kanonbra! En 70 cm bred kan kosta upp till 699:- beroende på om de har kampanj eller inte..

Kommentarer är stängda.