Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Julnaglar i rött och guld! :-)

christmasnailz1

Hej hej i eftermiddagsmörkret alla! 🙂

Nu är det snart dags för sista nageljobbet för idag. Det har varit en lång men jättetrevlig dag, trots det märkliga busvädret och huvudvärken som följt med det. Åska i december, hagel och storm? Märkligt vinterväder minst sagt.

Jag har en liten paus innan nästa jobb, så jag funderar på om jag ska börja förbereda middagen under tiden. Det blir goda grönsaksbiffar idag, enkelt och snabbt och det passar perfekt när det blir så här sen middag. Sen blir det en kväll i tv-soffan resten av denna onsdagen. I morgon har jag en nagelledig förmiddag så jag funderar på att julbaka lite i morgon. Mer julgodis kanske, eller nåt annat mumsigt. Kardemummakaka är ju sjukt gott! 😀 Sen har jag tänkt baka lite pepparkakor också, men det ville systra mi att vi skulle göra tillsammans med hennes Saphira, så jag ska vänta lite med det.

Nu ska jag i allafall snabbkolla mail och lite annat som jag inte hunnit med än idag, innan jag förbereder dagens middag och nagelrum. 🙂 En av dagens nageluppsättningar blev en riktigt härligt julig variant i rött och guld med pepparkakshjärtan som ni ser på bilden här ovan. Något juligare får man nästan leta efter. 😛

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...