Allmänt

Härliga fredag! :-)

hyacint1

Hej hej alla!

Sorry att bloggen stannade upp ett par dagar. Jag har haft fullt upp här hemma och har knappt suttit vid datorn. Idag är jag dock lite ledig på förmiddagen i allafall, men runt fyra är det dags att inta nagelrummet igen. 🙂

Hjärtat var en sväng på Maxi Stormarknad igår och handlade lite småsaker. Och då fick han även med en söt liten hyacint hem, en julklapp från Maxi till stamkunder tror jag. 🙂 I allafall så gjorde jag en liten miniplantering med den där hyacinten i stället för att bara sätta den i en kruka. Jag planterade den i en gammal kaffekopp och knöt ett crémefärgat sidenband i rosett runt koppens öra. Med en kvist julröda bär blev det en jättegullig liten bordsdekoration tycker jag. 😀

*

amaryllis11

Julens blommor är helt underbara tycker jag! 😀 Julrosor brukar jag dock aldrig köpa, det är en vana ifrån att ha haft katter smygande runt och tuggandes på växterna i flera år. Jag har alltid varit livrädd att dom ska få i sig giftiga blommor. Men jag fick en ljuvlig amaryllis av en av mina kunder för ett tag sedan, och så här underbar är den nu. 😀 Och ändå är inte allt utslaget ännu, så jag ser fram emot ännu mer blomprakt. 🙂

Men nu ska jag hoppa in i en väldigt försenad dusch, och sen blir det en prommis med lilleman.

Ha en jättehärlig fredag alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...