Allmänt

God måndagsmorgon!

god-morgon-loxy1

God morgon på er denna kalla måndagsmorgon!

Hoppas ni har fått sova gott. Jag har själv fått några fläckar sömn lite då och då under natten, men vid 3-tiden blev jag helt plötsligt tokhungrig och var tvungen att gå upp och äta nånting. Så jag drog fram brödrosten och fixade några mackor, vilket naturligtvis satte fart på både Loxy och Sassie så det var full rulle här klockan tre i natt. *s* Men sen gick jag faktiskt snällt och lade mig igen. Inget fastnande framför datorn alls faktiskt. 😉

 

Idag ska jag dels fortsätta med installationerna av lite olika grejer i miniPc’n, (det trodde jag skulle vara klart igår, men då hade jag liksom inte räknat med typ 5 timmars installationsjobb för ett program…) och sen ska jag fixa klart lite grafikgrejer till min systers och svågers hemsida. Sen är det Hräsvelgs hemsida som måste uppdateras, grymt försenad. Jag ligger efter med det mesta just nu, men jag tänkte ta ett krafttag idag och se om jag hinner i kapp mig. Allt det där tar så himla mycket längre tid än vad man faktiskt tror. Jag har märkt att många tror att man fixar såna där saker på nån timme eller så, det är ju bara lite pill typ. Och i ärlighetens namn så var jag själv värsta tidsoptimisten tidigare, innan jag lärde mig hur lång tid det faktiskt tar. Det kanske inte är några stora grejer var och en för sig, men för att allt ska funka ihop så är det många små delar som måste göras och hållas ihop, och det går lätt en hel dag åt att fixa till lite grejer för en hemsida och sedan ladda upp det. Och jag kan ju faktiskt inte sitta nonstop vid datorn hela dagen heller liksom, jag har lite annat för mig i livet också. 😉

 

Men som sagt, den här dagen ska jag ändå viga helt åt grafiken och webdesignen och så får vi se hur mycket jag hinner med. Men jag kikar förstås ändå in hit under dagen. Någon liten brejk då och då måste jag ju ändå ta. 😛

Må så gott alla och ha en jättefin måndag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  God morgon! DEt är lätt att fastna framför datorn. 10 min blir lätt en timme!! Men nu kommer inte jag ha den tiden längre… Idag ska jag börja plugga igen fter 7 års studieuppehåll! slängs in i studierna direkt… Börjar undra vad jag gett mig in i. Ha en bra dag!

 2. Jag kan tänka mig att det där med program och grafik tar en massa tid. Själv är jag helt teknik-handikappad och kan ingenting. Det får maken fixa=)

  Stugan utanför vårt hus byggdes när barnen var små,som de kunde ha till lekstuga. Nu har den stått tom i flera år men jag kom på att den numer blir skrivarstuga för moi!=)

  13 kvm skrivaryta..perfekt!=)

  Önskar dig också en jättefin dag. Här skiner solen,underbart!

  Kram

 3. Cherlindrea säger:

  Ewa: Ja, det är helt ofattbart ibland vad fort tiden går vid datorn. Min mamma, som precis fått sin första ”egna” lilla bärbara dator har just upptäckt detta fenomen och är helt chockad ibland. *s*

  Men vad kul att börja plugga igen! 😀 Jag kan inte hjälpa det men jag älskar skollivet! Hela grejen med att lära sig nytt förstås, men även allt runtomkring – umgänget, alla nya roliga saker man måste skaffa sig, hela stämningen. Jag avundas dig verkligen och önskar dig all lycka till! 😀

  Kramar!

 4. Cherlindrea säger:

  Jesmol: *Skratt* Och här är det tvärtom. 😀 Min kära sambo är helt övertygad om att varenda dator på jorden gör sitt bästa för att jäklas med honom personligen. Hehe!

  Men så himla perfekt med stugan! 😀 En sån hade man ju inte behövt kasta efter mig precis. *s* Det ska bli kul att se hur det blir när du har inrett den till skrivarlya sen.

  Kramizar!

Kommentarer är stängda.