Allmänt

Jag vann Guldfyndstävlingen! :-D

guldfynd12

 

God kväll på er därute alla!

 

Vet ni vad som har hänt?!!! 😀 Som ni kanske minns så tipsade jag om en tävling strax före Alla hjärtans dag som Guldfynd hade, där man skulle välja ut ett smycke ur deras reklamblad och maila in vilket man valt till dem. Ikväll när jag kollade mina mail så höll jag på att tappa hakan fullständigt! Jag vann tävlingen!!! 😀

 

guldfynd21

 

Jag var tvungen att gå in och kolla på Guldfynd.se för att se om det verkligen stämde. Haha! Och där stod det också, med upplysning om vilket smycke jag valde ur reklambladet. 😀 Jag var bara tvungen att ta en skärmdump på sidan och lägga upp här. =))

Ifall ni undrar så heter jag faktiskt även Vanja. *ler* Jag kallas för både Indra och Vanja, men eftersom det står Vanja i mitt leg så brukar jag välja det namnet i officiella sammanhang där det finns en risk att jag måste legitimera mig. En liten förklarande parentes bara. 😉

 

Så nu ska jag snart shoppa loss för mitt presentkort bland Guldfynds alla vackra smycken! 😀 Jag har inte bestämt mig för vad jag ska köpa ännu, för halsbandet jag valde ligger över prissumman. Om jag nu inte lägger till resten själv förstås, det är inte helt omöjligt. Självklart så lägger jag ut en bild på vad jag valt sedan. Då får vi se om det blev halsbandet eller kanske något helt annat. =))

 

Det här var hur som helst bara såå himla roligt!
En glädjande present som kom helt passande nu när jag varit rökfri i 1 månad och 1 vecka. 😀

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  MEN va kul!! Grattis!! 😀

 2. säger:

  Vad kul GRATTIS !!

  – PP –

 3. säger:

  Haha! Vad läckert! Grattis!! 😀

 4. Cherlindrea säger:

  Tack så jättemycket alla! 😀

 5. :O fick en chock när jag läste Vanja….. jag har alltid trott att du heter Indra. Du är en Indra för mig (fniss).

  Grattis till att ha varit rökfri i 1 månad å 1 vecka!!! BRA JOBBAT!

  kram

 6. ååå va kul grattis =)

Kommentarer är stängda.