Allmänt

Snöiga vägar idag…

biltur1

 

Hej på er därute i dunklet!

 

Nu börjar det mörkna ordentligt ute, men redan när vi åkte hem så var det ganska mörkt. Det märks att det mörknar tidigare när det är så igenmulet som det har varit idag. Tunga moln, fulla med snö. Vägarna till Alingsås var ändå ganska okej, och det gick relativt lätt att köra. Men man får ju nervsammanbrott på vissa ute i trafiken som kör som om det vore torra sommarvägar ute.

 

Vi har i allafall haft en jättemysig fika hemma hos Håkans son och hans fru, och en massa gos med deras tre katter förstås. 😀 Jag glömde däremot bort att ta ett enda kort idag. Jag hade visserligen ingen kamera med mig, men iPhonen är ju alltid med. Men som sagt, jag glömde bort fotandet idag, hade fullt upp med att gosa i stället. 😛

 

Men nu är vi hemma igen, och jag ska lägga mig och vila en timme eller nåt innan det är dags att fundera på middagen.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Jaa, det blir mörkt himlans fort…
    Attans att det inte blev några bilderna på kissemissarna. 😛
    Kram

  2. säger:

    Nämen, Alingsås… Där bor ju jag! 😀

Kommentarer är stängda.