Allmänt

Waist trainer skönt stöd för öm rygg..

God förmiddag på er!

Idag var det verkligen kallt på morgonen. Det var helt frostvitt på ängen utanför vårt hus och jag frös bara av att titta ut genom fönstret.

Men en kopp kaffe och lite morgonprat med min mor och syster som tittade in på morgonkvisten värmde upp mig igen. 🙂 Men jag har lite svårt att röra mig just nu. En lång spänd och orolig period tillsammans med kylan som kommit har ställt till det i kroppen så jag har outhärdig värk i nacken och ryggen. Men för ett par veckor sedan fick jag hem min waist trainer, eller korsett, som jag beställt tidigare. Det är ingen sån där hård variant som möblerar om inälvorna och jag tror inte på någon mirakulös viktminskning med hjälp av den. Men den är otroligt mjuk och bekväm och ger ett fantastiskt stöd för ryggen. Dessutom tror jag att mycket utav viktminskningen många har upplevt kan bero på att man helt enkelt äter mindre när man har den på sig under dagarna. Den är som en utvärtes GB typ.. 😉 Man håller ihop magen och blir fortare mätt. Men just nu har jag den framför allt på mig för att få stöd för ryggen. Tillsammans med diklofenak så ska väl det här ge med sig till slut också.

***

För er som är nyfikna på min waist trainer så finns den på Weightworld till ett riktigt bra pris. Jag tyckte alla jag hittade på nätet var så dyra så jag ville testa en först innan jag gav mig på något i 1000-kronorsklassen. Denna är en helt annan typ men väldigt bekväm. Och kostade bara 379:-

***

Nu ska jag snart ta och värma lite kålsoppa till dagens fastelunch. 🙂 Och sedan blir det ett par timmars vila på soffan så jag förhoppningsvis känner mig lite bättre i eftermiddag, för då är det lite franspyssel som gäller.

Ha en fin dag därute alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...