Allmänt

Trassel med ett gäng tänder… ;-)

pellisknas1

Tokpudeln Pellisprick! 😀

God kväll på er alla!

Det har varit en ganska seg dag för min del. Jag nämnde aldrig det igår, men jag halkade på isen ute på vår gård igår när jag kom ut med hundarna och föll ganska illa. Mestadels, förmodar jag, för att jag gjorde allt för att skydda hundarna när jag föll. Jag höll Elliot i kopplet i vänster hand och jag bar Loxy på högerarmen. När jag halkade så föll jag snett framåt och var på väg att hamna med hela kroppen rakt över Loxy på min arm. Så jag tog emot mig med armbågen och axeln för att skydda honom och Elliot, som fick en törn av min fot, försökte slita sig och drog nästan armen ur led på mig.
Jag var ganska mörbultad redan igår, men idag har det varit riktigt jäkligt i vissa delar av kroppen. Framför allt armen och höger axel upp mot nacken som förmodligen fick en ordentlig stöt när jag tog emot mig. Även ryggen har varit riktigt jobbig idag. Det är ofta så när man redan har en värksjukdom, att det blir värre när man slår sig eller på något annat vis utsätter kroppen för påfrestningar.
Dessutom har jag haft ytterst märkliga yrselanfall hela kvällen. Jag har haft det förr och då togs det flera olika prover utan att dom hittade orsaken. Det bara försvann den gången och jag har aldrig haft det igen. Men i eftermiddag var det alltså dags igen. Fattar ingenting?

Hur som helst så har jag inte fått så mycket gjort idag som jag velat. Jag orkade inte sitta så länge i nagelhörnan på grund av värken, och jag har diskat och vikt tvätt i omgångar med vila i mellan. Men så är det vissa dagar ändå, och det blir ju knappast bättre om man står på öronen på blank-is direkt. 😉

Nehepp, nu ska jag sluta titta på denna märkliga film jag fastnade i med Kevin Costner och gå och lägga mig i stället. I morgon är det fredag och jag måste komma iväg och handla lite. Vi tänkte lyxa till det med grönsaksdipp på kvällen, hjärtat och jag. Grönsaker…en bantares fredagsgodis. Haha!

Ha det nu så fint alla och sov så gott när det är dags.
På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Så erhört onödigt att ramla runt så illa på isen! 🙁 Jag hoppas det ger med sig med värk o annat i din kropp! Kan antagligen bli värre med värken 2 dagar efter som det kan bli med träningsvärk. Men det kanske går över då på kvällen när ni får ert fredagsmys med grönsaker 🙂 Ha de bäst nu iallafall! KRAM!!!

  2. Taskigt med isen, det måste göra s-ont! Kanske du har blodsockerfall nu när du bantar eftersom du är van vid mycket socker?

Kommentarer är stängda.